Maram Danielsson

10 november, 2015

Mitt bästa recept för en kreolsk gryta

Filed under: Okategoriserade — Maram Danielsson @ 18:18

Kreolsk gryta har alltid varit nåt som jag lagar regelbundet. Hur den smakar är bland det häftigaste. Oavsett den korta tillagningstiden blir den här rätten enormt god. Idas recept har det bästa receptet. En vintrig och mustig maträtt efter nån lång vecka. Detta är en rätt som har en fantastiskt trevlig och speciell smak. Salta i princip alltid mycket mer än du tror är lagom för att garantera smaken. Jag gillar även att köra med mycket vitlök. Jag kan knappt äta en maträtt som är för fattigt kryddad. Vilken slags korv du har i spelar aldrig så större roll, bara den är kryddig. Hellre för många korvbitar en för få.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Powered by WordPress